Fizetés és szállítás

Ide írhatsz...

FOXPOST 
csomag átvétel érintés mentesen! 

A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a feltüntetett nyitvatartási időben.
  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel - mint eddig is - más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
  • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása) 

Kézbesítés FOXPOST csomagautomatára:

amennyiben csomagautomatára kéred a rendelt termékeket a mobiltelefonodra, vagy e-mail címedre az FOXPOST üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő két munkanap. A csomag az üzenetben kapott azonosító cod megadásával vehető ki az automatából. Amennyiben a rendelt termékeket az átvétel időpontjában szeretnéd kifizetni utánvétel , az automatánál bankkártyával lehet  az árufizetés összegét rendezni. A küldemény rekesze az árufizetés után nyílik.

FoxPost Házhoz szállítás:

Foxpost csomagküldő szolgáltatásán keresztül juttatunk el részedre.

A termékek kézbesítése a megadott címre a megrendeléstől,- illetve előre utalás esetén a számla ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől- számítva 2-4 munkanapon belül történik. A kézbesítés munkanapokon 8.00 - 17.00 óra között történik, ennek megfelelően kérlek a rendeléskor a cím és telefonszám megadásánál erre figyelj!. 

Fizetési mód:

  1. Előre utalással:

előreutalásos vásárlás esetében a megrendelt terméket azután postázzuk, miután a megrendelés összege beérkezett az Budapest Banknál vezetett Magnet bank 16200254-10137150 számú bankszámlánkra.

2. bankkártyás fizetés

 Utánvéttel:

utánvétes vásárlás esetében a rendelés végösszegét és a szállítás költségét (amennyiben a rendelés nem éri el a 15000 Ft-ot)l együtt kell kifizetni készpénzben, vagy kártyával a csomag kézbesítőjének. vagy FOXPOST AUTOMATÁNÁL kártyával

Szállítási díjak:
1780 Ft/ csomag FOXPOST  házhoz
980 Ft/ csomag FOXPOST automatába 

utánvétel díja : 300 Ft/ csomag 

30000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

A termékek ára 0%-os Általános Forgalmi Adót tartalmaz, tekintettel arra, hogy a vállalkozás alanyi ÁFA mentes.

CSOMAG VISSZAKÜLDÉS:

Ingyenes visszaküldés FoxPost CSOMAGUATOMATÁBAN!!
Sétálj el bármelyik FOXPOST automatához. ITT tudod megnézni a hozzád közeli automaták listáját.
Az érintőképernyőn válaszd ki a "Visszaküldés" opciót. Írd be egyedi nyitókódodat, amellyel a terméket eredetileg átvetted. Az ezután kinyíló rekeszbe tedd vissza a csomagot, aztán csukd be az automata ajtaját. Részedről ennyi - a többiről mi gondoskodunk!
Fontos: A funkció kizárólag a Bella Butik webshopból rendelt termékek, 14 napon belül történő ingyenes visszaküldésére vonatkozik.


Postai vagy Futárral történő visszaküldés a vevőt terheli!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el